Caroline Berg Eriksen

Caroline Berg Eriksen er Norges desidert største blogger med over hundre tusen daglige lesere. Hun har gjort livet til sitt levebrød. Hun figurerer titt og ofte i media, og er elsket og hatet, på lik linje med andre kjendiser i Norge. Men fru Eriksen er mer enn en kjendis. Hun er et fenomen. Et selvskapt fenomen.

Hun har drevet blogg i mange år, men etter hvert som den har utviklet seg og hun har funnet sinne stemme og penn i landskapet er det tydelig at Caroline Berg Eriksen mer enn noe annet fronter seg selv og sin person.

Hun tilbyr leserne sine en virkelighetsflukt, der smakfulle bilder av henne selv dominerer. Eriksen inviterer leserne sine inn i en verden der dagene består av grytidlige morgener med treningsøkter før frokost, et plettfritt hjem med sunn og helsefremmende mat på bordet, der hun uansett situasjon er stylet til fingerspissene. Vi blir presentert for et glanset og nøye kalkulert ytre, der hun ned til minste detalj har styringen på hvordan hun skal fremstå for verden. Det er hennes rett som blogger, naturligvis. Tusenvis på tusenvis av mennesker lar seg inspirere voldsomt av hennes treningsglede og kjærlighet for mote og klær, enten det gjelder hennes egen stil eller hennes lille datters.

Fra tid til annen får vi også et innblikk i de grå dagene, dager der alt går på tverke, akkurat ofte nok til at vi ikke glemmer at hun er en faktisk person, og ikke bare den knallharde forretningskvinnen hun noen ganger står i fare for å fremstå som. Caroline Berg Eriksen. Blogger. Det er en sterk tittel hun har opparbeidet seg.