Sportblogger

Liker du å skrive? Brenner du for en sport og har lidenskap for idretten du vil dele med andre? Hvorfor da ikke å starte opp med din unike blogg og bli en sportblogger!

Alternative kilder

Det finnes i dag flere gode kilder for ulike idretter enn akkurat de tradisjonelle nettavisene som omhandler sport. I dag finnes det så mye kunnskap hos helt vanlige mennesker som kanskje ikke er utdannet som journalist eller har vært tidligere idrettsutøvere. Vi snakker rett og slett om de som har sport og idrett som en lidenskap og som ønsker å dele sitt syn og sine egne statistikker med folk, og flere av bloggene har høy kvalitet.

Fotball

Innenfor fotball finnes det kanskje flest av denne type blogger, og de rene supportsidene blir ofte mer besøkt enn fotballklubbenes hjemmesider. Ett eksempel er Vålerenga supporternes egne side, som deler unik informasjon, statistikk og gode historier om laget, som ingen annen nettside gjør. Er du også en supporter av et lag kan du også bli helt unik innen dette feltet.

Velg ditt område

Hvis du har en lidenskap for en idrett det ikke blir skrevet om så mye i media har du en ekstra stor fordel. Vi vet jo at mange følger tett med lag som ligger i divisjoner under Tippeligaen. Mange spilleselskaper tilbyr også odds på disse kampene. Et spillselskap som gjør dette er Nordicbet, som gir odds på helt ned til 5. divisjon. Det er nok mange spillere som kunne tenke seg god statistikk og spesifikk informasjon om disse lagene. Det er nettopp her du kan bidra og bistå med din kunnskap.

Utviklingsmuligheter

Mange journalister fikk akkurat sin jobb fordi de var spesialister i sin idrett. Det er ikke mange i en avisredaksjon som kan alt om f. eks ishockey. Har du en god blogg om akkurat ishockey kan man på grunnlag om den bloggen få en jobb som freelance journalist eller skribent i avisen. Det er bare å starte å skrive om din lidenskap.