Villa Paprika

Nordmenn er over gjennomsnittet opptatt av interiør og dekor, og det gjenspeiles i hvilke blogger som er mest populære. 25 år gamle Camilla Kvarsvik fra Fredrikstad bruker sin lidenskap for interiør på sin blogg Villa Paprika, og hun har tusenvis av følgere som deler hennes interesse.

Kvarsvik driver interiørbutikk i Fredrikstad med tilhørende nettbutikk. Hun lever og puster interiør. Hennes blogg handler stort sett om akkurat det, men den handler også mye om Camilla. Hvert eneste innlegg fremstår som et resultat av en tankestrøm – usensurert, uredigert, fullstendig ærlig. Her blir kjøpet av nye puter til sofakroken flettet sammen med middagskjøp sammen med kjæresten, aktiviteter med barna, tanker om livet generelt – alt i et eneste sammensurium. Det kan kanskje kalles ustrukturert, men det er et element absolutt alle kan kjenne seg igjen i og identifisere seg med. Livet er til tider ustrukturert og det er godt å se dyktige og kreative mennesker leve livet likt som oss andre.

Kvarsvik blander jobb og privatliv, da de naturlig nok går over i hverandre. De fleste innkjøp til hjemmet kommer fra hennes egen butikk og dokumentert på bloggen blir det utmerket reklame som føles naturlig. Alle meninger er personlige. Det er sjelden impulser fra andre farger bloggen. Hennes myke, maksimalistiske, røffromantiske stil er nok å finne i mange hundre hjem landet over. Bildene av interiøret er delikate og nøye utvalgte, en sterk kontrast til de raske og til tider uklare bildene av henne selv og hennes familie. Hjemmet hennes er et showroom, en forlengelse av bedriften, livet hennes fremstår som fargerikt og inspirerende. Folk liker slikt.