5 morsomme temaer å blogge om

Går du med en drøm om å starte opp en blogg, men har vanskelig for å finne på et godt tema å skrive om? Ikke fortvil, vi ønsker å hjelpe deg med å komme opp med temaer som er aktuelle nå, men som også har et stort potensiale til å bli større temaer i fremtiden. Det er derfor vi har satt sammen en liste over 5 originale blogginnlegg du kan skrive om allerede i dag.Det beste tipset til å komme i gang med en blogg og finne temaer å skrive om er å ha en brainstorming sammen med venner eller familie. Da får du vite litt om hva de ville ha likt å lese mer om, og du vil også få mange gode ideer som du kan lagre til du igjen går tom for ideer. Vi håper at også denne listen kan få deg i arbeid allerede i dag – så gå inn i idé-modus og sett facebook på lydløs, for nå er det ingen unnskyldninger som er gode nok.

Bokanmeldelser

böcker book recension_148426562Liker du å skrive er også sjansen for at du liker å lese stor. Hva med å skrive bokanmeldelser, men da av bøker som leserne dine selv bestemmer du skal lese? Dette skaper interesse og engasjement etter hvert som du får lesere, men du vil også få en tett kommunikasjon med leserne dine, ettersom de gir deg tilbakemeldinger på hva de ønsker av anmeldelser og litteratur. Hvis du skriver strålende anmeldelser på regelmessig basis vil du også kunne bli betraktet som en ekspert på korrekturlesing, og til og med kanskje lande en jobb som bokanmelder for aviser eller andre medier. Husk å la epostadressen din være synlig så disse kan ta kontakt med deg!

Poker

poker-schoolNordmenn elsker poker, og ettersom det endelig er lov til å spille poker også i Norge er dette en idrett som bare kommer til å vokse fremover også. Starter du en pokerblogg i dag kan du få et forsprang på andre som har den samme ideen. Føler du ikke at du har nok kunnskap om emnet ennå, så bør du bruke PokerStars som både kunnskapskilde, men også som en treningsside så du kan bli en god spiller etter hvert. Du kan følge de største pokerturneringene i verden og ikke minst dekke Norgesmesterskapet i Poker, som vi tror helt klart kommer til å vokse som arrangement fremover.

Reiseblogg

Reiser du mye? Alle elsker en god reisehistorie. Ikke minst er det også veldig morsomt, både å reise og høre om andres spennende eventyr ute i den vide verden. En slik blogg krever selvfølgelig mye av deg, ettersom du alltid må være på farta. Men hva med å vri bloggen om til å omhandle lokale turer også, i ditt nærområde? En reiseblogg behøver ikke alltid å handle om reiser i jungelen eller på høye fjelltopper.

Hvordan gjøre hva”-bloggen

lifehack ide_288107876Tenk om du var et vandrende leksikon? Å skrive en blogg om alt mulig rart er både interessant og lærerikt. Folk lurer på det rareste, og du kan gi dem svarene. Det betyr at du må skrive hyppig og på en morsom måte. Til slutt kan bloggen din ende opp å være en kult-blogg, som både er veldig humoristisk og lærerik på en gang. Hvordan åpne en vinflaske uten opptrekker? Hvordan bytte en gitarstreng? Her er det bare din egen fantasi som stopper hva blogginnleggene dine kan handle om.

Liste-bloggen

Alle som leser blogger elsker å lese lister og vi tror at hvis du lager en liste-blogg, vil denne raskt bli fanget opp, både på google og av andre bloggere – hvis listene er morsomme og interessante nok. Igjen krever det at du bruker fantasien din, men nettavisene kan også være en god inspirasjonskilde til blogginnlegg av denne typen.