Bloggende bedrifter for fotointeresserte

photographer_271846127Har du tenkt på at når du henger opp et bilde du har tatt, så deler du også et helt spesielt øyeblikk med alle som kommer på besøk hjem til deg? Hvordan kan du dele disse øyeblikkene på best mulig måte? Vi gir deg tips til hvor du får de beste fotorammene og hvordan de kan vises best frem i ditt hjem.

Interiørarkitekter

Har du tenkt på at også bilder og fotografier er interiør? Rammene rundt gir bildet identitet og kan være med å fortelle mye om objektet på bildet ditt. Det er mye å tenke på når du skal henge opp dine favorittbilder, men det finnes heldigvis god hjelp. Interiørekspertene i Scenario tar opp dette samt andre interessante temaer på sin egne blogg.

Familiebilder

Det har blitt populært blant interiørarkitektene å dele opp veggene i ulike temaer, men har du også tenkt på at bildene kan byttes ut gjennom året som går. Før julen kan du dekorere en vegg med deres flotteste jule-øyeblikk, på sommeren kan bilder fra ferier og lignende pryde den samme veggen. La hjemmet ditt få en vårfølelse, les gjennom de interessante blogpostene deres som de alltid passer på å oppdatere med tips til de største sesongene.

Foto som kunst

Det er lov å bruke egne bilder, men ettersom fotokunsten også har blitt mer populær, hvorfor ikke investere i et flott bilde som kan brukes som en kombinasjon rundt egne bilder du eller din familie har tatt. Oslo Fotokunstskole har en veldig interessant blog som tipser deg om hvor du kan finne fotokunst, samt at du kan plukke opp studentarbeider og støtte en kunstner i begynnerfasen. Dermed får du god kunst (om du har et godt øye) og sørger for at sjangeren får nye tilskudd av unge talenter. Og selvfølgelig noe å henge på veggen.