Poker stadig mer populært i Norge

Poker har hatt en stor vekst i Norge, spesielt de siste årene. Det er vanskelig å peke på en eller noen få grunner til dette, men at interessen har økt gjennom norsk suksess også internasjonalt er helt sikkert. I tillegg har Poker NM fått en helt annen status, også blant amatørspillere, i og med at norske myndigheter åpnet for muligheten til å arrangere deler av mesterskapet i Norge hvert år.

Hva ville Johnny Lodden sagt?

Har du fulgt med på TV sendingene fra Poker NM de siste årene er det et uttrykk kommentatorene ofte kommer med, i en litt spøkefull tone, men allikevel med et snev av seriøsitet. «Hva ville Johnny Lodden sagt» blir ofte brukt til spesielle situasjoner som oppstår i et arrangement eller ved et bord. Lodden er en norsk pokerproff med samboer og to barn, som i tillegg til å reise verden rundt for å delta i store turneringer skriver en god pokerblogg anbefalt å lese for pokerinteresserte, og er også aktiv på Instagram.

Spill poker på nett!

Har du et ønske om å bli en bedre pokerspiller kan vi anbefale deg å knytte deg opp til en av de store og populære aktørene med poker tilrettelagt for norske pokerspillere. Det finnes mange valgmuligheter der ute, men her er tre populære sider:

  • 888poker har brukt mye tid og ressurser på å markedsføre seg overfor det norske markedet, og fremstår i 2017 som en av de sterkeste aktørene, ikke bare blant amatører men også profesjonelle.
  • Nordicbet er en stor aktør som er svært tydelig tilstede også utenfor nettet. Nordicbet har det nordiske markedet i fokus, og en av de tingene som kjennetegner Nordicbet er at de ofte arrangerer satellitter til større turneringer.
  • Partypoker har blitt en institusjon i online markedet for poker. De er fortsatt blant de største i verden, og spesielt etter at de knyttet til seg Johnny Lodden viser de Norge hvor de står.