Bli dratt inn i et eventyrland med spilleautomater

Det er mye som har forandret seg den siste tiden når det kommer til spilleautomater. Det er blitt mer vanlig at de har fantastisk grafikk, actionfylte tema og store gevinster. Med alt dette så skal det mye til å ikke bli dratt inn i fantasiverdenen som spilleautomatene har å by på.Det er ingen tvil om at det finnes spilleautomater som kan vekke god minner og dra deg med inn i eventyret de er basert på. Men det finnes også andre underholdende spilleautomater, norske casino sider 2017 vil kunne hjelpe deg med å utforske de trollbindende spillene.

Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk er en spilleautomat fra NetEnt som er basert på eventyret om Jack og bønnestengelen. Spilleautomaten skuffer ikke og man blir dratt inn i eventyret av utrolig grafikk, nye interessante funksjoner og fantastiske gevinster. Dette spillet har ikke bare et pent ytre.Du kan spille på fem hjul, 20 gevinstliner og innsatsnivå mellom én og ti. Myntverdien ligger på mellom 0,01 og 0,50; dette vil si at du kan spille for maks 100 euro om gangen, men at det er enkelt å justere etter eget budsjett. Noe vi synes er veldig flott!

Adventures in Wonderland

Akkurat som Jack and the Beanstalk, så er dette spillet inspirert av det berømte og elskede eventyret om Alice i Eventyrland. Her blir man dratt ned i kaninhullet som er fylt med spenning og gevinster. Du vil møte mange velkjente karakterer i denne spilleautomaten som vil vekke gode minner.Adventures in Wonderland har tre rader, fem hjul og 20 gevinstlinjer som også er justerbare. Her kan man altså spille etter om man er nybegynner eller erfaren spiller og etter det budsjettet man har. Dette er en progressiv spilleautomat, noe som vil si at man kan være så heldig å gå hjem med den progressive jackpoten! Denne vinnes igjennom ett av bonusspillene i automaten ved navn The Mad Hatter’s Tea Party.